Despre noi

Povestea Eternity

Firma Eternity a fost infiintata in anul 2000, din dorinta celor doi membri fondatori, Ramona si Valerio, de a oferi ceva ce in Craiova lipsea cu desavarsire: servicii funerare complete. Dorinta echipei Eternity a fost de a oferi sprijin celor care trec prin momente dificile, incercand sa introduca un nou concept de pompe funebre.

Ca de fiecare data, inceputul a fost greu, Eternity patrunzand pe o piata necunoscuta, intr-un domeniu care abia pusese bazele meseriei. Astfel, fiind priviti cu scepticism intial, am reusit prin investitiile facute in calitatea si acuratetea serviciilor oferite, prin atentia acordata detaliilor, efort sustinut si devotament sa castigam increderea clientilor. Iar munca noastra a devenit un echilibru intre implicare si datorie.

Punctualitatea, sensibilitatea de a asculta exigentele fiecarei persoane indurerata de pierderea fiintei dragi, insotite de profesionalismul personalului ne-au permis sa reprezentam cu succes excelenta serviciilor funerare in Craiova si regiunea Oltenia.